Een krachtig maar eenvoudig pakket om meertalige websites te bouwen en te onderhouden die er op een mobiel scherm even schitterend uit zien als op een desktop.

Kies een mooi template en je website draait in 15 minuten.

Aan de slag
Voog
Voog

Een web maken met elk ontwerp op Voog

Er is een selectie van prachtige ontwerpsjablonen die u volledig aan uw behoeften kunt aanpassen. De ware kracht van Voog zit in de flexibele template motor. In principe kunt u elk ontwerp voor uw site maken en instellen. Een geschikt template gevonden op internet? Importeer die gerust.
Voog
Voog

Toekomstbestendig

Voog is gebouwd met responsieve web-technologieën, dus zowel uw website als de editor werken naadloos op laptops, tablet PC’s en desktop computers. Nog beter – dankzij de standaard technologieën zal deze ook op toekomstige apparaten werken.

Uw eigen domeinnaam gebruiken

Er zijn 40 verschillende soorten domeinnaam te koop in Voog. Heeft u er al een ergens anders geregistreerd? Prima! Het een fluitje van een cent om deze te gebruiken in Voog.

U kunt ook altijd kosteloos een uwnaam.voog.com domeinnaam gebruiken.

Guardtime

Crypto startup

Villa Soans

High-end real estate

Mõtteraamat

Online think tank

Mileedi

Online flower courier

Mixtape

A yearly collection of exclusive DJ mixes. Awesome music, awesome site.

thismixtape.com

Yearly Best Of by DJs

Biomarket

Eco retail stores

Estban

ESTBAN is a circle of business angels based in Estonia.

estban.ee

Investor network

Verso

Groupwork tool

NOW! Innovations

Providing payment and billing platform for parking, EV charging, bike parking, and other mobility services.

nowinnovations.com

Parking tech startup

Stella Soomlais

Get your own one-of-a-kind leather bag from Stella, a renowned young leather designer.

stellasoomlais.com

Leather bags

Draama

Theatre festival

Fraktal

Design agency

PR Strategies

Public relations

Farmi Dairies

A dairy industry company with broad product portfolio — from fresh milk to butter, yoghurt and cheese.

farmi.ee

Dairy brand

Open, beheerd, in beweging

De techniek achter uw website staat al klaar, veilig en voortdurend verder ontwikkeld door ons. Toch bent u niet opgesloten, Voog is gebouwd op open standaarden. Iedere web ontwikkelaar kan er sites mee bouwen en kan functionaliteit toevoegen met ons open API of u helpen uw data te extraheren en over te schakelen naar een ander platform.

Voog

Wij zijn talrijk

Er is een grote gemeenschap van mensen die websites bouwen met Voog, tientallen instanties en tienduizenden website eigenaren. Onze partners krijgen een percentage van de omzet die ze aanbrengen. Neem contact op voor meer informatie.

Klaar voor marketing

Sites gebouwd op Voog zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines SEO-vriendelijk, hebben ingebouwde analytische tools, kunnen integreren met externe services en zijn geschikt voor Facebook OG-tags.

Start uw e-commerce site

Wilt u een online winkel beginnen? U kunt een eenvoudige webwinkel maken met Voog. Neem contact met ons op, wij helpen u met het opstarten.

Bijgewerkt, gehost, veilig

Alles is al ingesteld, geconfigureerd en gehost door ons team. U hoeft nooit uw systeem bij te werken of het te beschermen tegen hackers, of het op te schalen als u succesvol wordt. Het wordt allemaal door ons gedaan.

Gebouwd voor ontwikkelaars

Voog is de perfecte tool voor ontwikkelaars: krachtige API, online code-editor, hulpmiddelen voor databases en een toolkit voor het bureaublad. Leer meer bij ons ontwikkelaarscentrum.

Bedrijfsversie

Wilt u Voog hosten in uw eigen infrastructuur? Vraag een offerte ›

Hosting versie

Heeft u een hostingbedrijf en wilt u beginnen met het verkopen van een co-branded of white label versie voor uw klanten? Neem contact op met onze afdeling verkoop ›
Probeer een maand voor € 8, daarna € 14 per maand.
Aan de slag