Een krachtig maar eenvoudig werktuig om meertalige websites te creëren en te beheren die er op een mobiel scherm even tof uitzien als op een desktop.

Kies een mooi sjabloon en laat uw website binnen de 15 minuten van start gaan.

Aan de slag
Voog
Voog

Een web maken met elk ontwerp op Voog

Er is een selectie van prachtige ontwerpsjablonen die u volledig aan uw behoeften kunt aanpassen. De ware kracht van Voog zit in de flexibele sjabloonmotor. In principe kunt u elk ontwerp voor uw site maken en instellen. Een geschikt sjabloon gevonden op internet? Importeer die gerust.
Voog
Voog

Toekomstbestendig

Voog is gecreëerd met vriendelijke web-technologieën, dus zowel uw website als de editor werken naadloos op laptops, tablet PC’s en bureaucomputers. Dankzij de standaard technologie zal deze zelfs op toekomstige apparaten werken.

Uw eigen domeinnaam gebruiken

Er zijn 40 verschillende soorten domeinnamen te koop in Voog. Heeft u er al een ergens anders geregistreerd? Perfect! In een fluitje van een cent is deze omgezet en klaar voor gebruik in Voog.U kunt ook altijd kosteloos een uwnaam.voog.com domeinnaam gebruiken.

Sixfold

Technology for shipment visibility

Kuldmuna

Advertising contest

Guardtime

Crypto startup

Mileedi

Online flower courier

Biomarket

Eco retail stores

Messente

Messaging platform

Viljandi Folk

Folk music festival

Estban

ESTBAN is a circle of business angels based in Estonia.

estban.ee

Investor network

NOW! Innovations

Providing payment and billing platform for parking, EV charging, bike parking, and other mobility services.

nowinnovations.com

Parking tech startup

Stella Soomlais

Get your own one-of-a-kind leather bag from Stella, a renowned young leather designer.

stellasoomlais.com

Leather bags

Playtech

Gaming software company

Draama

Theatre festival

PR Strategies

Public relations

Farmi Dairies

A dairy industry company with broad product portfolio — from fresh milk to butter, yoghurt and cheese.

farmi.ee

Dairy brand

Cleveron

Parcel delivery robots

Open, beheerd, in beweging

De techniek achter uw website is reeds klaar, veilig en door ons voortdurend verder ontwikkeld. Toch zit u niet ingesloten, want Voog is gecreëerd op basis van open standaarden. Iedere webontwikkelaar kan er sites mee creëren, functionaliteit toevoegen met onze open API of helpen om uw gegevens te extraheren en over te schakelen naar een ander platform.

Voog

Wij zijn talrijk

Er is een grote gemeenschap van mensen die websites creëren met Voog - tientallen agentschappen en tienduizenden eigenaren van websites. Onze partners krijgen een percentage van de omzet die ze aanbrengen. Neem contact op voor meer informatie.

Klaar voor marketing

Sites gecreëerd op Voog zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en SEO-vriendelijk, hebben ingebouwde analytische hulpmiddelen, kunnen integreren met externe services en zijn geschikt voor Facebook OG-tags.

Start uw e-commerce site

Wilt u een online winkel beginnen? U kunt een simpele webwinkel maken met Voog. Neem contact met ons op, wij helpen u met het opstarten.

Bijgewerkt, gehost, veilig

Alles is al klaar, geconfigureerd en gehost door ons team. U hoeft uw systeem nooit bij te werken, te beschermen tegen hackers of het op te schalen als u succesvol wordt. Wij doen het voor u.

Gebouwd voor ontwikkelaars

Voog is het perfecte hulpmiddel voor ontwikkelaars: krachtige API, online code-editor, hulpmiddelen voor databanken en een toolkit voor het bureaublad. Kom meer te weten op onze site voor ontwikkelaars.

Bedrijfsversie

Wilt u Voog hosten in uw eigen infrastructuur? Vraag een offerte ›

Hosting-versie

Hebt u een hostingbedrijf en wilt u beginnen met het verkopen van een co-branded of white-label-versie voor uw klanten? Neem contact op met onze afdeling verkoop ›
Probeer gratis voor 30 dagen, € 8 / mo tot € 50 / mo daarna.
Aan de slag