Over het team

en het product

Wat is Voog?

Voog is software voor het creëren en beheren van uitzonderlijke websites en online winkels. Het is gemakkelijk te gebruiken maar tegelijkertijd uiterst flexibel. U zult er nooit genoeg van krijgen. Er wordt beweerd dat het de beste aanmaker voor meertalige sites ter wereld is.

Achter Voog zit een team van acht geschoolde vakmensen. De oprichters hebben ervaring met webontwerp dat teruggaat tot de jaren negentig.

Wij maken het voor honderdduizenden websites over de wereld mogelijk om te ontwikkelen en te groeien. Voog wordt gebruikt door zowel eenmansbedrijven als door grote, geregistreerde ondernemingen met duizenden werknemers.

Voor wie is het?

Iedereen die moderne, vriendelijke websites en online winkels nodig heeft, kan profiteren van Voog. U hoeft er niets voor te leren en voor het creëren en beheren van inhoud met Voog zijn geen computervaardigheden vereist.

Voog is ook een perfecte service voor webontwerpers en -ontwikkelaars die websites voor klanten maken. Wij voorzien u van een krachtige API, een ontwikkelgemeenschap en bureaubladhulpmiddelen om dingen gedaan te krijgen met Voog.

Henn Runnel

CEO

Henn heeft in de afgelopen twee decennia websites gebouwd als nevenactiviteit. Nu is hij er eindelijk full time mee bezig. Hij is gespecialiseerd in UX design en productbeheer.

Mathias-Erik Tempel

Klantondersteuning

Mathias is de ambassadeur van alle gebruikers van Voog. Niet alleen helpt hij iedereen, hij geeft ook ideeën van gebruikers door aan het team van ontwikkelaars.

Tanel Jakobsoo

Ontwikkelaar

Tanel is verantwoordelijk voor de pro-tools bij Voog, zowel voor de ontwikkelgemeenschap als voor intern gebruik. Tanel behoort tot een zeldzaam ras – een empathische ontwikkelaar.

Sirje Siilik

Kwaliteitsanalist, ontwikkelaar

Sirje houdt de kwaliteit van Voog als product in de gaten, ze test nieuwe functies op alle platforms, slaat virussen op voor de ontwikkelaars en maakt deel uit van de klantondersteuning.

Tambet Arak

Ontwikkelaar

Tambet werkt al sinds zijn kindertijd aan het aanpassen van computers en met het schrijven van code en daarom was het vanzelfsprekend, dat hij software-ontwikkelaar werd. Hij werkt als een back-end ontwikkelaar in Voog.

Siim Häelm

Ontwikkelaar

Siim is geschoold in front-end-ontwikkeling en verbetert voortdurend onze gebruikerservaring.

Kersti Kinkar

Klantondersteuning

Kersti is de ambassadeur van alle Voog gebruikers. Niet alleen helpt ze iedereen in nood, ze geeft ook nieuwe ideeën van gebruikers door aan het team productontwikkeling.

Robert Pihelgas

Technische ondersteuning

Robert gebruikt zijn kennis om alle technische vragen te beantwoorden die onze klanten kunnen ervaren.

Annes Aus

Klantondersteuning

Annes vindt nieuwe oplossingen voor Voog gebruikers en biedt een frisse aanpak bij eventuele opkomende vragen.

Ons prachtige kantoor bevindt zich in het hartje van de oude studentenstad Tartu in Estland.