Websites die u aanspreken.

Het bouwen van de eenvoudigste websitebouwer die er is om u te helpen uw publiek en bedrijf te laten groeien. In zoveel talen als u nodig heeft.

Ons verhaal

Ons verhaal begint in het begin van de jaren 2000, toen onze oprichters een digitaal bureau leidden. Voog is uiteindelijk ontstaan uit de frustratie om voor elke afzonderlijke website die we voor klanten maakten een apart content management systeem (CMS) te bouwen. Om die frustratie te ondervangen, gingen we aan de slag met het idee om een universeel CMS te maken dat iedereen kon gebruiken.

Achter dit alles staan onze oprichters. Hun ervaring bestaat uit het bouwen en lanceren van services zoals Skype, Taxify en Sixfold. Het team zelf bestaat uit veel specialisten uit verschillende vakgebieden. Elk individu met zijn eigen rijke achtergrond.

Bovendien hebben we altijd het gevoel gehad dat mensen inhoud op internet in hun moedertaal zouden moeten kunnen lezen. Daarom hebben we het gemakkelijkste systeem gebouwd om websites in meerdere talen te vertalen. Zelfs nu, meer dan 12 jaar later, blijven we trouw aan die twee hoofdideeën. Onze belangrijkste drijfveer is nog steeds om de gemakkelijkste websitebouwer te zijn. En de beste tool voor het bouwen van meertalige websites.

Waarden

Respect


Geen trucjes, geen ego's. Iedereen bij Voog respecteert elkaar en al onze klanten. We proberen iedereen te begrijpen. En helpen onze medewerkers en klanten op elke manier die ze nodig hebben.

Eenvoud


Als software is Voog zo eenvoudig mogelijk. Zowel in het ontwerp als ook als product. We gebruiken bij het organiseren van ons werk, het omgaan met onze interne processen en het zakendoen altijd hetzelfde principe.

Vooruitgang


We boeken voortdurend vooruitgang. We leren van onze ervaringen en fouten. Anderen helpen met ons mee te groeien en manieren te vinden om groter, sterker en wijzer te worden.

2007


Opgericht

500k


Aanmeldingen

+60 personen


Gebouwd door

Team

Ons team bestaat uit specialisten met verschillende achtergronden en ervaringen. We zijn allemaal toegewijd aan onze waarden en aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten.

Henn Runnel

CEO

Henn heeft in de afgelopen twee decennia websites gebouwd als nevenactiviteit. Nu is hij er eindelijk full time mee bezig. Hij is gespecialiseerd in UX design en productbeheer.

Tanel Jakobsoo

Ontwikkelaar

Tanel is verantwoordelijk voor de pro-tools bij Voog, zowel voor de ontwikkelgemeenschap als voor intern gebruik. Tanel behoort tot een zeldzaam ras – een empathische ontwikkelaar.

Sirje Siilik

Kwaliteitsanalist, ontwikkelaar

Sirje houdt de kwaliteit van Voog als product in de gaten, ze test nieuwe functies op alle platforms, slaat virussen op voor de ontwikkelaars en maakt deel uit van de klantondersteuning.

Tambet Arak

Ontwikkelaar

Tambet werkt al sinds zijn kindertijd aan het aanpassen van computers en met het schrijven van code en daarom was het vanzelfsprekend, dat hij software-ontwikkelaar werd. Hij werkt als een back-end ontwikkelaar in Voog.

Robert Pihelgas

Technische ondersteuning

Robert gebruikt zijn kennis om alle technische vragen te beantwoorden die onze klanten kunnen ervaren.

Annes Aus

Klantondersteuning

Annes vindt nieuwe oplossingen voor Voog gebruikers en biedt een frisse aanpak bij eventuele opkomende vragen.

Kristjan Poska

Klantondersteuning

Kristjan heeft veel ervaring in klantenservice wat hem helpt om zelfs in de moeilijkste situaties positief te blijven.

Joonas Karl Kuusik

Klantenondersteuning

Joonas helpt opdrachtgevers met het vinden van oplossingen met de grenzeloze kracht van communicatie en brainstormen.

Sluit u aan bij onze familie

Als onze waarden en ons verhaal tot u spreken, als het u inspireert en u ideeën geeft - neem dan gerust contact met ons op.