Over het team

en het product

Wat is Voog?

Voog is een werktuig voor het bouwen en beheren van uitzonderlijke websites. Het is vrij gemakkelijk te gebruiken maar tegelijkertijd uiterst flexibel. U zult er nooit genoeg van krijgen. Er wordt wel beweerd dat het de beste bouwer voor meertalige sites ter wereld is.

Achter Voog zit een team van acht geschoolde ambachtslieden. De oprichters hebben dagelijkse ervaring met webdesign die teruggaat terug tot de jaren negentig.

Wij maken het voor honderdduizenden websites over de hele wereld mogelijk om zich te ontwikkelen en te groeien. Voog wordt gebruikt door zowel eenmansbedrijven als door grote, geregistreerde ondernemingen met duizenden werknemers.

Voor wie is het?

Iedereen die moderne, responsieve websites bouwt, kan profiteren van Voog. U hoeft er niets voor te leren en voor het beheren van een website met Voog zijn geen computervaardigheden vereist.

Voog is ook een perfecte service voor webdesigners en ontwikkelaars die websites voor klanten maken. Wij voorzien u van een krachtige API, een ontwikkelaarsgemeenschap en bureaubladhulpmiddelen om dingen gedaan te krijgen met Voog.

Mathias-Erik Tempel

Klantondersteuning

Mathias is de ambassadeur van alle gebruikers van Voog. Niet alleen helpt hij iedereen, hij geeft ook ideeën van gebruikers door aan het team van ontwikkelaars.

Veiko Strauss

Verkoop en marketing

Veiko is bij Voog verantwoordelijk voor alles wat met marketing te maken heeft. Door zijn interdisciplinaire houding weet je van te voren nooit met wat voor verbazingwekkend idee hij komt.

Henn Runnel

Ontwikkelaar

Henn bouwt al twee decennia websites voor er bij. Nu is hij eindelijk full time in het vak, gespecialiseerd in UX design en front end coding.

Oliver Pulges

Gebruikersinterface ontwikkelaar

Oliver is de man die zorgt dat Voog werkt in uw browser. Hij is enthousiast over het nog gebruiksvriendelijker maken van Voog door toepassing van de nieuwste verbeteringen op het gebied van browser technologie.

Tanel Jakobsoo

Ontwikkelaar

Tanel is verantwoordelijk voor de Pro-tools bij Voog, zowel voor de ontwikkeling als voor intern gebruik. Tanel behoort tot een zeldzaam ras – een empathische ontwikkelaar.

Mikk Pristavka

Ontwikkelaar

Vloeiend in zowel back- als front-end technologieën, Mikk helpt de andere Voog ontwikkelaars.

Kaspar Naaber

Gebruikersinterface ontwikkelaar

Kaspar is verantwoordelijk voor Voog ontwerpsjablonen die hij laat schitteren op alle mogelijke platformen en schermformaten.

Sirje Siilik

Kwaliteitsanalist, ontwikkelaar

Sirje houdt de kwaliteit van Voog als product in de gaten, ze test nieuwe functies op alle platforms, houdt bugs bij voor de ontwikkelaars en neemt deel aan klantondersteuning.

Ott Tooming

Ontwikkelaar gebruikersinterface

Ott is voortdurend bezig onze gebruikerservaring te verbeteren. Hij is ongelofelijk scherp en slim, er is geen probleem dat hij niet op kan lossen.

Tõnu Runnel

Partner

Tõnu begon zijn eerste webbureau in 1998 terwijl hij nog op de middelbare school zat. Met een achtergrond in design is Tõnu niet alleen verantwoordelijk voor het bedrijf, maar ook voor het beheer van het product.

Priit Haamer

Partner

Priit is verantwoordelijk voor de planning en ontwikkeling van de kern van Voog. Hij is een ongewone ontwikkelaar die net zo bezorgd is over het ontwerp en de bruikbaarheid als over zijn eigen handel.

Ons prachtige kantoor bevindt zich in het hartje van de oude studentenstad Tartu in Estland.