Over het team

en het product

Wat is Voog?

Voog is software voor het creëren en beheren van uitzonderlijke websites en online winkels. Het is gemakkelijk te gebruiken maar tegelijkertijd uiterst flexibel. U zult er nooit genoeg van krijgen. Er wordt beweerd dat het de beste aanmaker voor meertalige sites ter wereld is.

Achter Voog zit een team van acht geschoolde vakmensen. De oprichters hebben ervaring met webontwerp dat teruggaat tot de jaren negentig.

Wij maken het voor honderdduizenden websites over de wereld mogelijk om te ontwikkelen en te groeien. Voog wordt gebruikt door zowel eenmansbedrijven als door grote, geregistreerde ondernemingen met duizenden werknemers.

Voor wie is het?

Iedereen die moderne, vriendelijke websites en online winkels nodig heeft, kan profiteren van Voog. U hoeft er niets voor te leren en voor het creëren en beheren van inhoud met Voog zijn geen computervaardigheden vereist.

Voog is ook een perfecte service voor webontwerpers en -ontwikkelaars die websites voor klanten maken. Wij voorzien u van een krachtige API, een ontwikkelgemeenschap en bureaubladhulpmiddelen om dingen gedaan te krijgen met Voog.

Henn Runnel

CEO

Henn heeft in de afgelopen twee decennia websites gebouwd als nevenactiviteit. Nu is hij er eindelijk full time mee bezig. Hij is gespecialiseerd in UX design en productbeheer.

Mathias-Erik Tempel

Klantondersteuning

Mathias is de ambassadeur van alle gebruikers van Voog. Niet alleen helpt hij iedereen, hij geeft ook ideeën van gebruikers door aan het team van ontwikkelaars.

Veiko Strauss

Verkoop en marketing

Veiko is bij Voog verantwoordelijk voor alles wat met marketing te maken heeft. Door zijn interdisciplinaire houding weet u van te voren nooit met wat voor verbazingwekkend idee hij komt.

Tanel Jakobsoo

Ontwikkelaar

Tanel is verantwoordelijk voor de pro-tools bij Voog, zowel voor de ontwikkelgemeenschap als voor intern gebruik. Tanel behoort tot een zeldzaam ras – een empathische ontwikkelaar.

Sirje Siilik

Kwaliteitsanalist, ontwikkelaar

Sirje houdt de kwaliteit van Voog als product in de gaten, ze test nieuwe functies op alle platforms, slaat virussen op voor de ontwikkelaars en maakt deel uit van de klantondersteuning.

Tambet Arak

Ontwikkelaar

Tambet werkt al sinds zijn kindertijd aan het aanpassen van computers en met het schrijven van code en daarom was het vanzelfsprekend, dat hij software-ontwikkelaar werd. Hij werkt als een back-end ontwikkelaar in Voog.

Siim Häelm

Ontwikkelaar

Siim is geschoold in front-end-ontwikkeling en verbetert voortdurend onze gebruikerservaring.

Merle Palk

Klantondersteuning

Merle vindt oplossingen voor vragen van klanten en verzamelt waardevolle feedback voor onze toekomstige ontwikkelplannen.

Kersti Kinkar

Klantondersteuning

Kersti is de ambassadeur van alle Voog gebruikers. Niet alleen helpt ze iedereen in nood, ze geeft ook nieuwe ideeën van gebruikers door aan het team productontwikkeling.

Robert Pihelgas

Technische ondersteuning

Robert gebruikt zijn kennis om alle technische vragen te beantwoorden die onze klanten kunnen ervaren.

Priit Haamer

Partner

Priit is verantwoordelijk voor de planning en ontwikkeling van de kern van Voog. Hij is een ongewone ontwikkelaar die net zo bezorgd is over het ontwerp en de bruikbaarheid als over zijn eigen handel.

Tõnu Runnel

Partner

Tõnu begon zijn eerste webbureau in 1998 terwijl hij nog op de middelbare school zat. Met een achtergrond in ontwerp is Tõnu niet alleen verantwoordelijk voor het bedrijf, maar ook voor het beheer van het product.

Ons prachtige kantoor bevindt zich in het hartje van de oude studentenstad Tartu in Estland.