Websites die u aanspreken.

Het bouwen van de eenvoudigste websitebouwer die er is om u te helpen uw publiek en bedrijf te laten groeien. In zoveel talen als u nodig heeft.

Ons verhaal

Ons verhaal begint in het begin van de jaren 2000, toen onze oprichters een digitaal bureau leidden. Voog is uiteindelijk ontstaan uit de frustratie om voor elke afzonderlijke website die we voor klanten maakten een apart content management systeem (CMS) te bouwen. Om die frustratie te ondervangen, gingen we aan de slag met het idee om een universeel CMS te maken dat iedereen kon gebruiken.

Achter dit alles staan onze oprichters. Hun ervaring bestaat uit het bouwen en lanceren van services zoals Skype, Taxify en Sixfold. Het team zelf bestaat uit veel specialisten uit verschillende vakgebieden. Elk individu met zijn eigen rijke achtergrond.

Bovendien hebben we altijd het gevoel gehad dat mensen inhoud op internet in hun moedertaal zouden moeten kunnen lezen. Daarom hebben we het gemakkelijkste systeem gebouwd om websites in meerdere talen te vertalen. Zelfs nu, meer dan 12 jaar later, blijven we trouw aan die twee hoofdideeën. Onze belangrijkste drijfveer is nog steeds om de gemakkelijkste websitebouwer te zijn. En de beste tool voor het bouwen van meertalige websites.

Waarden

Respect


Geen trucjes, geen ego's. Iedereen bij Voog respecteert elkaar en al onze klanten. We proberen iedereen te begrijpen. En helpen onze medewerkers en klanten op elke manier die ze nodig hebben.

Eenvoud


Als software is Voog zo eenvoudig mogelijk. Zowel in het ontwerp als ook als product. We gebruiken bij het organiseren van ons werk, het omgaan met onze interne processen en het zakendoen altijd hetzelfde principe.

Vooruitgang


We boeken voortdurend vooruitgang. We leren van onze ervaringen en fouten. Anderen helpen met ons mee te groeien en manieren te vinden om groter, sterker en wijzer te worden.

2007


Opgericht

500k


Aanmeldingen

+60 personen


Gebouwd door

Team

Ons team bestaat uit specialisten met verschillende achtergronden en ervaringen. We zijn allemaal toegewijd aan onze waarden en aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten.

Henn Runnel

CEO

Henn heeft in de afgelopen twee decennia websites gebouwd als nevenactiviteit. Nu is hij er eindelijk full time mee bezig. Hij is gespecialiseerd in UX design en productbeheer.

Tanel Jakobsoo

Ontwikkelaar

Tanel is verantwoordelijk voor de pro-tools bij Voog, zowel voor de ontwikkelgemeenschap als voor intern gebruik. Tanel behoort tot een zeldzaam ras – een empathische ontwikkelaar.

Sirje Siilik

Technische ondersteuning

Sirje biedt ondersteuning aan de gebruikers van Voog waarbij ze zowel technische als algemene websitebeheerproblemen oplost. Daarnaast is ze actief betrokken bij kleinere ontwikkelingsprojecten.

Tambet Arak

Ontwikkelaar

Tambet werkt al sinds zijn kindertijd aan het aanpassen van computers en met het schrijven van code en daarom was het vanzelfsprekend, dat hij software-ontwikkelaar werd. Hij werkt als een back-end ontwikkelaar in Voog.

Annes Aus

Teamleider klantenservice

Annes leidt het team van de klantenservice van Voog en zorgt ervoor dat alle communicatie soepel verloopt. Daarnaast houdt hij een oogje in het zeil bij diverse andere activiteiten van Voog.

Ethel Linnasaar

Marketing manager

Ethel is verantwoordelijk voor de marketingprojecten van Voog en de organisatie daarvan. Op de blog pagina van Voog vindt u ook veel boeiende artikelen geschreven door Ethel.

Piia Matsi

Klantenondersteuning

Piia houdt zich bezig met het oplossen van vragen en problemen van gebruikers van Voog. Naast klantenservice helpt ze mee met marketingprojecten.

Peeter Paal

Ontwikkelaar

Peeter helpt gebruikers met diverse technische vragen. Naast gebruikersondersteuning draagt Peeter ook bij aan ontwikkelingsprojecten.

Sluit u aan bij onze familie

Als onze waarden en ons verhaal tot u spreken, als het u inspireert en u ideeën geeft - neem dan gerust contact met ons op.