Voog voor
ontwikkelaars.

Bouw volledig op maat gemaakte website-ontwerpen met Voog. Werk met onze op HTML gebaseerde Liquid-sjablooncode, CSS en JavaScript. Gebruik en codeer
de editor die u leuk vindt.

Online code-editor


Alles aan de frontend is bewerkbaar. De standaard Liquid-sjabloon markup van Voog is gebaseerd op HTML, die u vrij kunt combineren met CSS, JavaScript, webfonts, afbeeldingen en andere bestanden.

Krachtige API


Alles wat u met onze online tools kunt doen, kan ook via de API beheerd worden. Daarom kunt u elke webapplicatie koppelen om bits van de inhoud van uw websites te pushen, op te halen en te beheren.

Toolkit voor ontwikkelaars


Met Voog kunt u vasthouden aan de code-editor waar u het liefst aan werkt. Houd het gewoon synchroon met uw website door sjabloonbestanden met onze eenvoudige command-line tool te pushen en op te halen.

Databasebouwer


De inhoud in Voog valt in 3 categorieën - pagina's, blogberichten en database-objecten. Met deze laatste kunt u dynamische content opbouwen, zoals productcatalogi en portfolio's.

Gemeenschap van specialisten


Er zijn een aantal webbureaus, ontwerpers en ontwikkelaars die hun klantensites op Voog bouwen. Alles wat u moet weten om uw eerste aangepaste website met Voog te maken is HTML, CSS en de basis van JavaScript. Er is geen programmering nodig.

Houd uw klanten tevreden


Voog is niet alleen handig voor u om websites te ontwikkelen, het is ook een van de eenvoudigste tools voor uw klanten om content te bouwen. Spring aan boord, wij zijn er om u te helpen met elke vraag waarmee u wordt geconfronteerd.