SEO-vriendelijke websites.

Voog biedt een verscheidenheid aan ingebouwde tools om de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website te beheren. U hoeft geen marketingexpert te zijn om uw pagina in Google zichtbaar te maken.

Aangepaste metabeschrijving.

U kunt de metadata voor elke pagina van uw website afzonderlijk of voor de hele website in één keer bewerken. Zo kunt u eenvoudig laten zien waar het bij elk van uw pagina's over gaat.

Maak gratis een website aan

Paginaprestatie.

U kunt het verkeer en de bezoekers van elke pagina in uw domein analyseren en een overzicht krijgen van wie uw website bezoekt. De basistools bieden een verscheidenheid aan gegevens over de bezoekers van uw website.


Maak gratis een website aan

Automatische
scoring.

U kunt zien hoe goed uw pagina is geoptimaliseerd met de automatische SEO-scoring tool van Voog. Dit helpt u bij het vinden van specifieke onderdelen van uw site die verder geoptimaliseerd moeten worden.

Maak gratis een website aan

Verkeersbronnen.

U kunt de bronnen van uw websiteverkeer zien. Op die manier weet u hoe mensen op uw website terecht zijn gekomen, waar ze vandaan komen en hoe ze u vinden.

Maak gratis een website aan

Robots en sitemaps.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw sitemap of robots.txt-bestand, omdat Voog deze automatisch voor u genereert. Dat maakt het voor Google en andere zoekmachines gemakkelijk om uw site te vinden.

Maak gratis een website aan

Google Analytics.

U kunt uw Google Analytics-account eenvoudig instellen binnen Voog en toegang krijgen tot meer analysetools. Google Analytics is een must have-tool voor elke SEO-marketeer. En het opzetten ervan is zeer eenvoudig.

Maak gratis een website aan

Bouw uw website. Vandaag.

Met onze gebruiksvriendelijke websitebouwer kan uw unieke website al in 15 minuten klaar zijn.

Start een gratis proefabonnement