Sinun ei tarvitse sulkea kauppaasi

Sen sijaan vie se verkkoon. Tänään. Auttaaksemme yritystäsi selviämään pandemiasta, tarjoamme Voogin verkkokauppatilauksen veloituksetta 6 kuukaudeksi. Tarjouksemme on voimassa 30.04.2020 asti (sis.).

Voog
Voog

6 kuukautta maksutta

Ota Voog käyttöösi ja pidä verkkokauppaasi 6 kuukautta maksutta. Lunastaaksesi 100% alennuksen, luo tili. Valitse sitten 6 kuukauden Plus -tilaus kassalla ja syötä alennuskoodi SURVIVETHECRISIS. Jos haluat lukea tarkemmat ohjeet alennuskupongin lunastamiseen,  klikkaa tästä.

Kenelle Voog on tarkoitettu?

Voogin verkkokauppa on täydellinen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka myyvät fyysisiä tuotteita. Voit helposti avata kauppasi useilla kielillä. Muutaman kuukauden sisällä lisäämme tuen useita verokantoja varten, jotta sinun on helpompi myydä kansainvälisesti.

Voog

Stella Soomlais

Lentsius Design

Lõvi Lõvi Lõvi

Kalamaja Printsess

Koli pood veebi

Helppo aloittaa

Verkkokaupan avaaminen Voogissa on helppoa — lisää vain tuotteet, maksu- ja toimitustavat ja olet valmis aloittamaan. Ja jotta aloittaminen olisi vieläkin helpompaa, katso webinaarimme tallennus “Kuinka otat Voogin käyttöösi.”

Kampanjan säännöt

1. Tarjous on voimassa 30.04.2020 asti (sisältyy).
2. Voit hyödyntää alennuksen uudella käyttäjätilillä, jolla ei ole aiempaa aktiivista Voog-tilausta.
3. Kampanja tarjoaa sinulle kertaluonteisen 100% alennuksen 6 kuukauden Voog Plus -tilauksesta. Alennus ei koske verkkotunnuksen myymistä eikä myyntitapahtumamaksua.
4. Pidätämme oikeuden keskeyttää sellaisen käyttäjätilin tilauksen, joka rikkoo kampanjan sääntöjä.

Jos sinulla on kysymyksiä, kirjoita meille support@voog.com.

Käytä alennuskoodia SURVIVETHECRISIS lunastaaksesi maksuttoman Voog-tilauksesi 6 kuukaudeksi.
Aloita