Voog
kehittäjille.

Luo täysin räätälöityjä verkkosivustojen malleja Voogilla. Työskentele HTML-pohjaisen Liquid-pohjakoodin, CSS:n ja JavaScriptin kanssa. Käytä koodieditoria, josta pidät.

Online-koodieditori


Kaikki käyttöliittymässä on muokattavissa. Voogin normaali Liquid-mallinnusmerkintä perustuu HTML:ään, jota voit vapaasti yhdistää CSS:n, JavaScriptin, web-fonttien, kuvien ja muiden tiedostojen kanssa.

Tehokas API


Kaikki online-työkaluilla tekemäsi on myös hallittavissa sovellusliittymän kautta. Siksi voit yhdistää minkä tahansa verkkosovelluksen liittääksesi, viedäksesi ja hallitaksesi mitä tahansa verkkosivustosi sisältöä.

Kehittäjän työkalupakki


Voog antaa sinun pitää kiinni mistä tahansa koodieditorista, jonka kanssa haluat työskennellä. Pidä se vain synkronoituna verkkosivustosi kanssa liittämällä ja vetämällä mallitiedostoja yksinkertaisen komentorivityökalumme avulla.

Tietokannan rakentaja


Sisältö Voogissa jakautuu kolmeen luokkaan – sivut, blogiviestit ja tietokantaobjektit. Jälkimmäisen avulla voit rakentaa dynaamista sisältöä, kuten tuoteluetteloita ja portfolioita.

Asiantuntijayhteisö


Useat verkkoyritykset, suunnittelijat ja kehittäjät rakentavat asiakkaidensa verkkosivustot Voogilla. Ainoa mitä sinun on tiedettävä luodaksesi ensimmäisen mukautetun sivustosi Voogilla, on HTML, CSS ja jotkut perusscriptit. Ohjelmointia ei tarvita.

Tee asiakkaistasi onnellisia


Voog ei ole vain kätevä verkkosivustojen kehittämiselle, se on myös yksi yksinkertaisimmista työkaluista asiakkaittesi sisällön luomiseen. Hyppää kyytiin, olemme matkalla mukana auttamassa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.