Tietoja henkilökunnasta

ja tuotteesta

Mikä Voog?

Voog on verkkosivujen luontiin ja hallintaan tarkoitettu työkalu. Se on helppokäyttöinen, mutta samanaikaisesti erittäin mukautuva. Et tule pettymään. Voogia kutsutaan parhaaksi työkaluksi monikielisille verkkosivustoille.

Voogin taustalla on 8 taitavaa tekijää. Perustajalla on kokemusta verkkosuunnittelusta jo 1990-luvulta asti.

Avullamme tuhannet ympäri maapalloa sijoittuvat verkkosivustot kehittyvät ja kasvavat. Voog on käytössä pienistä yhden miehen yrityksistä suuriin tuhansien työntekijöiden pörssiyhtiöihin.

Kenelle se on tarkoitettu?

Kuka tahansa modernia, mukautuvaa verkkosivua suunnitteleva voi hyötyä Voogista. Et tarvitse sisällön luomiseen koulutusta tai tietokonetaitoja.

Voog on myös täydellinen työkalu verkkosuunnittelijoille ja kehittäjille verkkosivujen luontiin. Tarjoamme täysipainoisen API-työkalupaketin, kehittäjäyhteisön ja työpöytätyökalut käyttöösi.

Henn Runnel

Toimitusjohtaja

Henn on rakentanut verkkosivuja sivutoimisesti viimeiset pari vuosikymmentä. Nyt hän on vihdoin alalla täysiaikaisesti — hän keskittyy UX-suunnitteluun ja tuotehallintaan.

Mathias-Erik Tempel

Asiakastuki

Mathias on käyttäjien suurlähettiläs. Hän ei vain auta ognelmatilanteissa, hän myös välittää uudet ideat ja toiveet käyttäjiltä Voogin kehittäjätiimille.

Tanel Jakobsoo

Kehittäjä

Tanel on vastuussa Voogin ammattityökaluista, sekä kehittäjäyhteisön, että sisäisen käytön suhteen. Tanel on myös harvinaista laatua — hän on empaattinen kehittäjä.

Sirje Siilik

Testaaja, kehittäjä

Sirje huolehtii Voogin laadusta tuotteena — hän testaa uudet ominaisuudet jokaisella alustalla, kokoaa virheraportit kehittäjille ja osallistuu asiakaspalveluun.

Tambet Arak

Kehittäjä

Tambet on kustomoinut tietokoneita ja koodannut ohjelmistoja lapsuudestaan lähtien, joten on luonnollista että hänestä tuli ohjelmistokehittäjä. Hän työskentelee back-end kehittäjänä Voogissa.

Siim Häelm

Kehittäjä

Siim hallitsee front-end-ohjelmoinnin ja työskentelee parantaakseen käyttäjäkokemustasi.

Kersti Kinkar

Asiakastuki

Kersti on Voogin käyttäjien suurlähettiläs. Hän auttaa ongelmissa, mutta tuo myös käyttäjäkunnalta kumpuavat ideat ja vinkit kehitystiimin tietoon.

Robert Pihelgas

Tekninen tuki

Robert käyttää tietotaitoaan asiakkaiden teknisten ongelmien ratkomiseen.

Annes Aus

Asiakastuki

Annes löytää nopeita ratkaisuja Voog-käyttäjille ja tarjoaa uuden lähestymistavan esille nouseviin kysymyksiin.

Kaunis toimistomme sijoittuu Viroon, vanhan Tartun yliopistokaupungin keskustaan.