Verkkosivustot, jotka puhut­televat sinua.

Teemme helpointa tarjolla olevaa verkkosivustojen rakentajaa, jotta sinä voit kasvattaa yleisöäsi ja liiketoimintaasi. Niin monella kielellä kuin tarvitset.

Tarinamme

Tarinamme alkaa 2000-luvun alkupuolella, kun perustajamme pyörittivät digitaalitoimistoa. Voog kasvoi turhautumisesta joutua rakentamaan sisällönhallintajärjestelmä (CMS) jokaiselle erilliselle verkkosivustolle, jota he rakensivat asiakkaille. Päästäksemme eroon tästä turhautumisesta aloimme työstää ideaa luoda universaali CMS, jota kuka tahansa voisi käyttää.

Kaiken tämän takana ovat perustajamme. Heidän kokemukseensa kuuluu muun muassa Skype-, Taxify- ja Sixfold-palveluiden rakentaminen ja lanseeraus. Tiimissämme on paljon eri alojen asiantuntijoita. Ja jokaisella yksilöllä oma rikas taustansa.

Lisäksi olemme aina kokeneet, että ihmisten pitäisi voida kuluttaa verkkosisältöä äidinkielellään. Tämän takia rakensimme helpoimman järjestelmän verkkosivustojen luomiseen useilla kielillä. Yhä tänään, yli 12 vuotta myöhemmin, olemme uskollisia näille kahdelle pääidealle. Tärkein tavoitteemme on edelleen olla helpoin verkkosivustojen rakentaja. Ja paras työkalu monikielisten verkkosivustojen rakentamiseen.

Arvot

Ei temppuja, ei egoja. Kaikki Voogissa kunnioittavat toisiaan ja kaikkia asiakkaitamme. Yritämme ymmärtää kaikkia. Ja auttaa työntekijöitämme ja asiakkaitamme kaikissa tilanteissa.

Ohjelmistona Voog on mahdollisimman yksinkertainen. Sekä ulkoasultaan että tuotteena. Käytämme samaa periaatetta oman työmme organisoinnissa, sisäisissä prosesseissamme ja liiketoiminnassamme.

Olemme jatkuvasti menossa eteenpäin. Opimme kokemuksistamme ja virheistämme. Autamme muita nousemaan kanssamme ja löytämään tapoja tulla suuremmiksi, vahvemmiksi ja viisaammiksi.

2007


Perustettu

500k


Kirjautumista

+60 ihmistä


Rakentajina

Tiimi

Tiimimme koostuu asiantuntijoista, joilla on erilaiset taustat ja kokemusta. Olemme kaikki sitoutuneita arvoihimme ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Henn Runnel

Toimitusjohtaja

Henn on rakentanut verkkosivuja sivutoimisesti viimeiset pari vuosikymmentä. Nyt hän on vihdoin alalla täysiaikaisesti — hän keskittyy UX-suunnitteluun ja tuotehallintaan.

Tanel Jakobsoo

Kehittäjä

Tanel on vastuussa Voogin ammattityökaluista, sekä kehittäjäyhteisön, että sisäisen käytön suhteen. Tanel on myös harvinaista laatua — hän on empaattinen kehittäjä.

Sirje Siilik

Testaaja, kehittäjä

Sirje huolehtii Voogin laadusta tuotteena — hän testaa uudet ominaisuudet jokaisella alustalla, kokoaa virheraportit kehittäjille ja osallistuu asiakaspalveluun.

Tambet Arak

Kehittäjä

Tambet on kustomoinut tietokoneita ja koodannut ohjelmistoja lapsuudestaan lähtien, joten on luonnollista että hänestä tuli ohjelmistokehittäjä. Hän työskentelee back-end kehittäjänä Voogissa.

Robert Pihelgas

Tekninen tuki

Robert käyttää tietotaitoaan asiakkaiden teknisten ongelmien ratkomiseen.

Annes Aus

Asiakastuki

Annes löytää nopeita ratkaisuja Voog-käyttäjille ja tarjoaa uuden lähestymistavan esille nouseviin kysymyksiin.

Kristjan Poska

Asiakastuki

Kristjanilla on paljon kokemusta asiakaspalvelusta, mikä auttaa häntä pysymään positiivisina vaikeimmissakin tilanteissa.

Joonas Karl Kuusik

Asiakastuki

Joonas auttaa asiakkaita löytämään ratkaisuja käyttämällä rajoittamatonta viestintävoimaa ja aivoriihiä.

Liity joukkoomme

Jos arvomme ja tarinamme puhuttelevat sinua, jos se inspiroi ja antaa ideoita, ota rohkeasti yhteyttä.