Verkkosivustot, jotka puhut­televat sinua.

Teemme helpointa tarjolla olevaa verkkosivustojen rakentajaa, jotta sinä voit kasvattaa yleisöäsi ja liiketoimintaasi. Niin monella kielellä kuin tarvitset.

Tarinamme

Tarinamme alkaa 2000-luvun alkupuolella, kun perustajamme pyörittivät digitaalitoimistoa. Voog kasvoi turhautumisesta joutua rakentamaan sisällönhallintajärjestelmä (CMS) jokaiselle erilliselle verkkosivustolle, jota he rakensivat asiakkaille. Päästäksemme eroon tästä turhautumisesta aloimme työstää ideaa luoda universaali CMS, jota kuka tahansa voisi käyttää.

Kaiken tämän takana ovat perustajamme. Heidän kokemukseensa kuuluu muun muassa Skype-, Taxify- ja Sixfold-palveluiden rakentaminen ja lanseeraus. Tiimissämme on paljon eri alojen asiantuntijoita. Ja jokaisella yksilöllä oma rikas taustansa.

Lisäksi olemme aina kokeneet, että ihmisten pitäisi voida kuluttaa verkkosisältöä äidinkielellään. Tämän takia rakensimme helpoimman järjestelmän verkkosivustojen luomiseen useilla kielillä. Yhä tänään, yli 12 vuotta myöhemmin, olemme uskollisia näille kahdelle pääidealle. Tärkein tavoitteemme on edelleen olla helpoin verkkosivustojen rakentaja. Ja paras työkalu monikielisten verkkosivustojen rakentamiseen.

Arvot

Ei temppuja, ei egoja. Kaikki Voogissa kunnioittavat toisiaan ja kaikkia asiakkaitamme. Yritämme ymmärtää kaikkia. Ja auttaa työntekijöitämme ja asiakkaitamme kaikissa tilanteissa.

Ohjelmistona Voog on mahdollisimman yksinkertainen. Sekä ulkoasultaan että tuotteena. Käytämme samaa periaatetta oman työmme organisoinnissa, sisäisissä prosesseissamme ja liiketoiminnassamme.

Olemme jatkuvasti menossa eteenpäin. Opimme kokemuksistamme ja virheistämme. Autamme muita nousemaan kanssamme ja löytämään tapoja tulla suuremmiksi, vahvemmiksi ja viisaammiksi.

2007


Perustettu

500k


Kirjautumista

+60 ihmistä


Rakentajina

Tiimi

Tiimimme koostuu asiantuntijoista, joilla on erilaiset taustat ja kokemusta. Olemme kaikki sitoutuneita arvoihimme ja tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Henn Runnel

Toimitusjohtaja

Henn on rakentanut verkkosivuja sivutoimisesti viimeiset pari vuosikymmentä. Nyt hän on vihdoin alalla täysiaikaisesti — hän keskittyy UX-suunnitteluun ja tuotehallintaan.

Tanel Jakobsoo

Kehittäjä

Tanel on vastuussa Voogin ammattityökaluista, sekä kehittäjäyhteisön, että sisäisen käytön suhteen. Tanel on myös harvinaista laatua — hän on empaattinen kehittäjä.

Sirje Siilik

Tekninen tuki

Sirje tarjoaa tukea Voogin käyttäjille — hän ratkaisee teknisiä ongelmia ja verkkosivustojen hallinnointiin liittyviä yleisiä ongelmia. Lisäksi hän osallistuu aktiivisesti pienen mittakaavan kehitysprojekteihin.

Tambet Arak

Kehittäjä

Tambet on kustomoinut tietokoneita ja koodannut ohjelmistoja lapsuudestaan lähtien, joten on luonnollista että hänestä tuli ohjelmistokehittäjä. Hän työskentelee back-end kehittäjänä Voogissa.

Annes Aus

Asiakastuen tiimipäällikkö

Annes vastaa Voogin asiakastukitiimistä ja varmistaa, että kaikki viestintä sujuu hyvin. Lisäksi hän valvoo Voogin useita muita tomintoja.

Ethel Linnasaar

Markkinointipäällikkö

Ethel vastaa Voogin markkinointiprojekteista ja niiden organisoinnista. Voogin blogisivuilla on lisäksi paljon mielenkiintoisia artikkeleita, jotka Ethel on kirjoittanut.

Piia Matsi

Asiakastuki

Piia vastaa pääasiassa Voogin käyttäjien kysymyksiin ja huoliin. Asiakastuen lisäksi hän myös auttaa markkinointiprojekteissa.

Peeter Paal

Kehittäjä

Peeter auttaa käyttäjiä, kun heillä on erilaisia teknisiä kysymyksiä. Asiakastuen lisäksi Peeter työskentelee kehitysprojekteissa.

Liity joukkoomme

Jos arvomme ja tarinamme puhuttelevat sinua, jos se inspiroi ja antaa ideoita, ota rohkeasti yhteyttä.