Tietoja henkilökunnasta

ja tuotteesta

Mikä Voog?

Voog on verkkosivujen luontiin ja hallintaan tarkoitettu työkalu. Se on helppokäyttöinen, mutta samanaikaisesti erittäin mukautuva. Et tule pettymään. Voogia kutsutaan parhaaksi työkaluksi monikielisille verkkosivustoille.

Voogin taustalla on 8 taitavaa tekijää. Perustajalla on kokemusta verkkosuunnittelusta jo 1990-luvulta asti.

Avullamme tuhannet ympäri maapalloa sijoittuvat verkkosivustot kehittyvät ja kasvavat. Voog on käytössä pienistä yhden miehen yrityksistä suuriin tuhansien työntekijöiden pörssiyhtiöihin.

Kenelle se on tarkoitettu?

Kuka tahansa modernia, mukautuvaa verkkosivua suunnitteleva voi hyötyä Voogista. Et tarvitse sisällön luomiseen koulutusta tai tietokonetaitoja.

Voog on myös täydellinen työkalu verkkosuunnittelijoille ja kehittäjille verkkosivujen luontiin. Tarjoamme täysipainoisen API-työkalupaketin, kehittäjäyhteisön ja työpöytätyökalut käyttöösi.

Henn Runnel

Toimitusjohtaja

Henn on rakentanut verkkosivuja sivutoimisesti viimeiset pari vuosikymmentä. Nyt hän on vihdoin alalla täysiaikaisesti — hän keskittyy UX-suunnitteluun ja tuotehallintaan.

Mathias-Erik Tempel

Asiakastuki

Mathias on käyttäjien suurlähettiläs. Hän ei vain auta ognelmatilanteissa, hän myös välittää uudet ideat ja toiveet käyttäjiltä Voogin kehittäjätiimille.

Veiko Strauss

Myynti ja markkinointi

Veiko vastaa kaikesta Voogin markkinointiin liittyvästä. Hänen monialaisesta asennoitumisestaan johtuen et ikinä tiedä minkä ällistyttävän idean hän keksii seuraavaksi.

Tanel Jakobsoo

Kehittäjä

Tanel on vastuussa Voogin ammattityökaluista, sekä kehittäjäyhteisön, että sisäisen käytön suhteen. Tanel on myös harvinaista laatua — hän on empaattinen kehittäjä.

Sirje Siilik

Testaaja, kehittäjä

Sirje huolehtii Voogin laadusta tuotteena — hän testaa uudet ominaisuudet jokaisella alustalla, kokoaa virheraportit kehittäjille ja osallistuu asiakaspalveluun.

Tambet Arak

Kehittäjä

Tambet on kustomoinut tietokoneita ja koodannut ohjelmistoja lapsuudestaan lähtien, joten on luonnollista että hänestä tuli ohjelmistokehittäjä. Hän työskentelee back-end kehittäjänä Voogissa.

Siim Häelm

Kehittäjä

Siim hallitsee front-end-ohjelmoinnin ja työskentelee parantaakseen käyttäjäkokemustasi.

Merle Palk

Asiakastuki

Merle ratkaisee ongelmia ja vastaa asiakkaiden kysymyksiin. Hän myös kerää tärkeää palautetta Voogin tulevaisuudensuunnitelmien tueksi.

Kersti Kinkar

Asiakastuki

Kersti on Voogin käyttäjien suurlähettiläs. Hän auttaa ongelmissa, mutta tuo myös käyttäjäkunnalta kumpuavat ideat ja vinkit kehitystiimin tietoon.

Robert Pihelgas

Tekninen tuki

Robert käyttää tietotaitoaan asiakkaiden teknisten ongelmien ratkomiseen.

Tõnu Runnel

Toimitusjohtaja ja toinen perustaja

Tõnu perusti ensimmäisen web-toimistonsa vuonna 1998 hänen ollessa vielä lukiossa. Suunnittelu taustanaan, Tõnu on yrityksen lisäksi vastuussa myös tuotehallinnasta.

Priit Haamer

Kehittäjä ja toinen perustaja

Priitin vastuuta on Voogin ydintoimintojen suunnittelu ja kehittäminen. Hän on harvinaislaatuinen kehittäjä siinä mielessä, että hän huolehtii toimivasta käyttöliittymästä yhtä paljon kuin omasta vastuualueestaan.

Kaunis toimistomme sijoittuu Viroon, vanhan Tartun yliopistokaupungin keskustaan.