SEO-ystävälliset verkko­sivustot

Voog tarjoaa erilaisia sisäänrakennettuja työkaluja verkkosivustosi hakukone­optimoinnin (SEO) käsittelyyn. Sinun ei tarvitse olla markkinoinnin asiantuntija, jotta sivusi näkyy Googlessa.

Mukautettu metakuvaus.

Voit muokata verkkosivustosi metatietoja jokaisen sivun osalta erikseen tai koko sivuston osalta kerralla. Tällä tavalla voit helposti näyttää, mistä jokaisella sivullasi on kyse.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Sivun suorituskyky.

Voit analysoida verkkotunnuksesi kunkin sivun liikennettä ja kävijöitä ja saada yleiskuvan siitä, kuka vierailee sivustollasi. Perustyökalut tarjoavat erilaisia tietoja sivustosi kävijöistä.


Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Automaattinen pisteytys.

Voit nähdä, kuinka hyvin sivusi on optimoitu Voogin automaattisen SEO-pisteytystyökalun avulla. Tämä auttaa sinua löytämään tietyt sivustosi osat, joita on edelleen optimoitava.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Kävijäliikenne.

Voit nähdä kävijäliikenteen lähteet. Tällä tavalla tiedät, miten ihmiset päätyvät verkkosivustollesi, mistä he tulevat ja miten he löytävät sinut.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Robotit ja sivukartat.

Sinun ei tarvitse huolehtia sivukartasta tai robots.txt-tiedostosta, koska Voog luo ne automaattisesti sinulle. Tämän avulla Googlen ja muiden hakukoneiden on helppo löytää sivustosi.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Google Analytics.

Voit helposti määrittää Google Analytics -tilisi Voogin sisällä ja saada käyttöösi enemmän analytiikkatyökaluja. Google Analytics on välttämätön työkalu jokaiselle SEO-markkinoijalle. Ja sen käyttöönotto on erittäin helppoa.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Rakenna sivustosi. Tänään.

Ainutlaatuinen verkkosivustosi voi olla valmis 15 minuutissa helppokäyttöisen verkkosivuston rakentajan avulla.